Nieuwe fase Apollo Hotel Papendrecht

Geplaatst op 15/04/2015

Papendrecht, 15 april 2015 – Nadat in 2012 het Apollo Hotel Papendrecht volledig was vernieuwd en uitgebouwd, werd gestart met de verdere ontwikkeling van de omgeving. Nu de prachtige sporthal, het zwembad en de recreatiefaciliteiten binnenkort zullen worden opgeleverd, vond pandeigenaar VORM een project om de bouwactiviteiten in stijl af te sluiten: de “upgrade” van het exterieur en de intensivering van de samenwerking met exploitant Apollo Hotels & Resorts.

Wie enkele jaren geleden op de Burgemeester Keijzerweg reed, kon niet bevroeden dat de oude gebouwen plaats zouden maken voor een ruimtelijke, moderne en bovenal rustige uitstraling. Het gehele aangezicht van de wijk heeft een bijzondere facelift ondergaan. Bouw- en ontwikkelmaatschappij VORM zal deze zomer het project afronden waarmee zo’n 5 jaar geleden de activiteiten werden gestart: complete vernieuwing van de buitengevel van het Apollo Hotel Papendrecht.

Directeur Daan van der Vorm van VORM: “In 2010 kochten we het onroerend goed van het hotel en tekenden we een huurovereenkomst met Apollo Hotels & Resorts. Met de verschillende bouwfasen in gedachten hadden we behoefte aan een organisatie die het hotel door alle hectiek heen rust zou kunnen geven. Nu de initiële huurtermijn afloopt kunnen we niet anders concluderen dan dat het management van de keten meer dan goed heeft gepresteerd. Het hotel heeft zich uitstekend gepositioneerd op zowel de zakelijke als de particuliere markt.”

VORM en de hotelgroep hebben besloten om de verworven marktpositie verder uit te bouwen en hebben een 15 jarige huurovereenkomst afgesloten. Deze is gebaseerd op een variabele huur, hetgeen over de looptijd van het contract een aanzienlijk hoger rendement voor VORM zal opleveren. Bas Tolmeijer, directeur van Apollo Hotels & Resorts: “Ik ben erg trots op het eindproduct van Apollo Hotel Papendrecht. Het hele bedrijf ademt gastvrijheid. We zijn niet alleen blij met de bouwkwaliteit van VORM, maar vooral met de mensen achter de organisatie. Processen verlopen daardoor exact zoals bedoeld. Verlenging van de samenwerking is dan ook voor beide partijen een logisch gevolg.”

Over Apollo Hotel Papendrecht
Apollo Hotel Papendrecht is het enige 4 sterren hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard. Het hotel beschikt over 87 luxe kamers, suites en vergadersuites en 6 appartementen. Apollo Hotel Papendrecht biedt tevens trendy restaurant & bar Chefs!, een dakterras en privé parkeergelegenheid.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. Op 1 juli 2015 opent Apollo Hotel Groningen, het dertiende hotel van de onderneming.

Over VORM
Het is onze passie en ambitie om het succes van onze opdrachtgevers mede met ons vastgoed te ontwikkelen en te bouwen. Daarom combineren we onze technische bouwkennis met inzichten die we dagelijks tijdens ons contact met kopers en huurders opdoen.  Zo bedenken we oplossingen die onze klanten en de klanten van onze klanten aanspreken. Initiatieven als VORMFinance, TransVORM en VORMotica, 6D Wonen en 6B Wonen zijn hier mooie voorbeelden van. Meer informatie is te vinden op www.vorm.nl.