“Preview” Apollo Hotel Groningen succes

Geplaatst op 22/05/2015

Groningen, 22 mei 2015 – Met nog 5 weken te gaan tot het moment dat de deuren zich zullen openen, organiseerde het team van het nieuwe Apollo Hotel Groningen op donderdag 21 mei een besloten pre-openingsevent. De eerste kennismaking van de genodigden met de faciliteiten en de mensen achter het hotel was veelbelovend.

Vlak na afgelopen zomer werden de werkzaamheden tot (af-) bouw gestart en inmiddels is de eindsprint begonnen. Hoewel er nog veel moet gebeuren, was het markante complex ‘La Liberté’ gisteren al de feestlocatie voor regionale relaties, pers, betrokken aannemers en leveranciers.

Herman van der Poel, de trotse directeur van het nieuw te openen hotel, sprak de aanwezigen toe met een toast op de onthulling van de campagne ‘Groningen zal nooit meer hetzelfde zijn’. Via abri’s, billboards en online kanalen wordt men uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe hotel. “De komst van Apollo Hotel Groningen vol lef en energie zal de stad flink opschudden. De eigenzinnige website is live en de gloednieuwe kamers kunnen geboekt worden. Het team staat vol passie en energie te popelen om de gasten werkelijk te verwennen”.

De aanwezigen werd een glimp gegeven van wat ze in de (zeer) nabije toekomst mogen verwachten: smaakvol ingerichte designkamers en een bijzonder restaurantconcept in een ongedwongen en bovenal gastvrije omlijsting. Men keek de ogen uit, proefde de sfeer en de heerlijke “fingerbites” en concludeerde dat het goed toeven gaat worden.

TT Assen
Het hotel verwelkomt op 25 juni haar eerste bezoekers en gaat dat weekend meteen “vol aan de bak”. De jaarlijkse motorrace TT Assen strijkt dan neer op het circuit van de naastgelegen provincie Drenthe. Vanaf juli is Apollo Hotel Groningen volledig operationeel en beschikt dan over 105 moderne kamers, een restaurant op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en privé parkeerplaatsen.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. Apollo Hotel Groningen zal het dertiende hotel van de onderneming zijn.