Over EHM

European Hotel Management is geworteld in de kernwaarden van vertrouwen, loyaliteit, balans tussen carrière en persoonlijk geluk, respect en informaliteit. Vanuit deze basis is het de ambitie een sterk portfolio van hotels op te bouwen.

Nederland wordt als thuismarkt beschouwd waar, alvorens daarbuiten te treden, een substantieel netwerk van bedrijven zal worden opgebouwd. Dit inzicht wordt belichaamd door acquisitie van hotels en toevoeging van waarde door krachtig management en intelligente middelen.

Aan de basis van onze onderneming staat een groep veteranen uit de wereld van hotels, conferentieoorden en wellness bedrijven.

Willem-Jan van den Dijssel (1959) houdt zich bezig met strategische allianties en ontwikkeling van hospitality-concepten. Zijn ervaring in de hotellerie beslaat bijna drie decennia en omvat ondermeer posities als general manager van diverse hotels, CEO van het beursgenoteerde Krasnapolsky, dat hij leidde in de fusie met Golden Tulip, en lid van de raad van bestuur van NH Hoteles. Willem-Jan is mede-oprichter van European Hotel Management en President-Directeur ad-interim van Holland Casino.

Bas Tolmeijer (1962) houdt zich bezig met de operationele aansturing van de bedrijven en de ontwikkeling van (financiële-) manage-mentsystemen. Hij heeft een grote staat van dienst in directie functies, w.o. general manager van verschil-lende grote hotels, algemeen directeur Benelux en vice president operations van Scandic Hotels Europe. Bas is mede-oprichter van European Hotel Management, directeur/mede-eigenaar van Trust Hospitality en juryvoorzitter van de Dutch Hotel Award.

Francesco Monaco (1967) heeft het commerciële- en strategische beleid als belangrijkste verantwoordelijkheid. Hij heeft jarenlang sales en marketing posities bekleed op senior management niveau in de internationale hotellerie, w.o. international sales manager leisure, commercial director Benelux en plv. director of sales & marketing voor Scandic Hotels Europe. Francesco is mede-oprichter van European Hotel Management, directeur/mede-eigenaar van Trust Hospitality en bedenker en jurylid van de Dutch Hotel Award.